Vi er forhandlere af DRUMLIN GOLD studekød fra Irland til Danmark, Sverige og Finland. DRUMLIN GOLD er et kvalitetsprodukt som produceres af ABP i Clones. Slagteriet ligger i den nordlige del af Irland, hvor der pr. tradition laves rigtig godt og velsmagende studekød. I det nordlige Irland er der masser af grønne græsmarker på de store bløde bakker, de såkaldte DRUMLIN’s. Der af navnet DRUMLIN – GOLD siger vel sig selv.
De stude der kan klassificeres til at indgå som DRUMLIN GOLD, har således haft deres opvækst i det samme område som de ender deres dage i. Det vil sige ingen lange transporter fra mark til slagteri, med deraf følgende stress og dårligt kød.
Studene der bruges til DRUMLIN GOLD er i kvaliteten U,R og O med fedme 2 – 4. Det er 100 % Irsk kød og kommer kun fra specielt udvalgte gårde. Sporbarheden på disse dyr er helt i top.
Efter slagtningen bliver studene hængt op i hoftebenet og bagskanken bindes ind til brystbenet, det kaldes i Irland ”hip hung”, vi kan kalde det krogmodnet eller hoftehængt. Dette gøres for at strække muskelfibrene med en deraf bedre mørhed til følge. Kroppene kommer i specielle ”køle”rum hvor de hænger svalt og gradvist nedkøles. Dette er for ikke, at give kroppene en chokbehandling som en stærk nedkøling er. Kroppe der bliver stærkt og hurtigt nedkølet “stivner” og opnår ikke en optimal mørhed . DRUMLIN GOLD studene bliver nedkølet nænsomt og gradvist, lidt som i ”gamle” dage, med en unik smagsoplevelse til følge.
DRUMLIN GOLD er mange forskellige udskæringer. Vi har selvfølgelig alle de traditionelle udskæringer så som striploin, mørbrad, inderlår, klump, men kan også levere specielle skæringer som f.eks. bove PAD, vel og mærket uden sener og garanteret så mørt det kan bruges til diverse former for steaks, samt møre kølede T-Bone og bøffer. Alt DRUMLIN GOLD kan leveres dobbeltmærket og har en kølet holdbarhed på 6 uger – også T-Bones og bøffer.
Er du interesseret i at høre mere, så giv et kald. Vi har reklamemateriale samt USB stik med alle de forskellige udskæringer du kan rekvirere.